Skip to content

Mit navn er Michael Holm. professionel fotograf med base i midtjylland.

Min fotografiske interesse opstod allerede i den tidlige barndom. Mit første Point & Shoot kamera fra Kodak blev flittigt benyttet til, at forevige alt, hvad der kunne foreviges. Det er sidenhen blevet opgraderet adskillige gange og idag skyder jeg stort set kun med Canon.

Efter årevis med eksperimenteren, og at have arbejdet på at finde en stil og perfektionere mit fotografiske arbejde er det også blevet til en del betalte opgaver. Dels indenfor landsdækkende foto journalistik, produktfotografi m.m.

Min forkærlighed ligger nok primært i det foto journalistiske, sammen med landsskabs og dyrebilleder – der er bare så mange historier derude i de to genrer der virkeligt fortjener at blive fortalt.

Men også den mere kommercielle del af fotokunsten har sin charme og sine historier som jeg elsker at forevige og være med til, at kommunikere ud til omgivelserne.

På den måde skelner jeg heller ikke i den seriøse tilgang til en opgave, uanset om det er et landsdækkende medie eller et privat bryllup jeg arbejder med.