Skip to content
Prinsesse Benedikte

I Royale fodspor

Mit virke som fotograf er mangesidigt. Iblandt det jeg laver er en lang række billeder til den danske presse. Dette virke er naturligvis fyldt med drama, blå blink, død og ulykke. Derfor er det også rart fra tid til anden, at lave de lidt mere positive og livsbekræftende historier.

En sådan fik jeg lejlighed til, at lave den 11. oktober, hvor Danmark fejrede 75 året for befrielsen. Arrangementet var bestod af mindegudstjeneste i Spentrup Kirke, efterfulgt af et arrangement på Hvidsten Kro og slutteligt kranselægning i Mindelunden. Iblandt gæsterne var Bodil Jørgensen, kendt fra filmen Hvidsten Gruppen og H.K.H. Prinsesse Benedikte.

På den måde blev det en dag, hvor jeg fulgte prinsessen og dokumenterede hendes tilstedeværelse ved arrangementet. En opgave, der som nævnt i indledningen er noget anderledes end det drama jeg normalt dokumenterer for pressen med mit kamera.

Men det var en dejlig opgave, en rigtig god dag solen strålede om kap med prinsessen og jeg følte mig levende på en måde som jeg ikke har gjort længe. Du kan se et lille udsnit af billederne herunder. Den samlede serie kan du se hos presse-fotos.dk

Leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *